Je kunt op dit moment onze digitale formulieren (bijvoorbeeld voor het aanvragen van paspoort of rijbewijs) niet gebruiken. We zijn bezig met een update zodat we onze digitale dienstverlening goed op orde houden. We verwachten dat alle digitale formulieren op 4 juli rond 07.00 uur weer werken. Alvast onze excuses voor het ongemak.

Oproep deskundigenpanel

Geplaatst op woensdag 6 december 2023

Maashorst zoekt leden voor het deskundigenpanel dat projectvoorstellen beoordeelt die worden ingediend voor grootschalige zonne-energieparken in de gemeente. De deskundigen voorzien deze plannen ook van een verbeteradvies richting de initiatiefnemers. Daarnaast adviseert het panel de gemeente in proces/beleidsverbeteringen en over de voorkeursvolgorde die toegepast wordt in geval dat er meer dan het vergunbare aantal hectare aan projecten wordt ingediend.

Het panel bestaat uit een voorzitter, een secretaris, een landschapsdeskundige, een specialist ruimtelijke ordening, een ecoloog, een specialist participatie zonne-energieparken en een specialist businesscase zon (financiële en energetische haalbaarheid). Meer informatie over de verschillende functies en de taken van panelleden staan op www.gemeentemaashorst.nl/zonneparken (Deze link gaat naar een andere website). Aanmelden voor een van de functies kan ook via de site of met deze QR-code.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?