Je kunt op dit moment onze digitale formulieren (bijvoorbeeld voor het aanvragen van paspoort of rijbewijs) niet gebruiken. We zijn bezig met een update zodat we onze digitale dienstverlening goed op orde houden. We verwachten dat alle digitale formulieren op 4 juli rond 07.00 uur weer werken. Alvast onze excuses voor het ongemak.

Proef met kabelgoten

Geplaatst op dinsdag 19 december 2023

Steeds meer mensen hebben een elektrische auto. Deze auto's moeten opladen. Als je een eigen oprit hebt, kun je jouw auto opladen vanaf een eigen oplaadpunt. Maar als je geen eigen oprit hebt, ben je afhankelijk van openbare laadpunten. Daarom loopt er nu een proef met het leggen van kabelgoten.

Kabelgoottegel

Dankzij een kabelgoottegel kun je jouw elektrische auto opladen met een eigen oplaadpunt aan huis, zonder dat je daarvoor een eigen oprit nodig hebt. Een kabelgoottegel zorgt er namelijk voor dat je de oplaadkabel van het oplaadpunt, naar je auto kunt laten lopen. De oplaadkabel past in de kabelgoottegel. De oplaadkabel ligt hierdoor niet op de stoep, waardoor buurtbewoners er geen last van hebben.

Meedoen aan de proef

We zoeken nog inwoners die willen deelnemen aan deze proef. Op onze website lees je alles over het project en hoe je kan aanmelden voor de proef.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?