Mega Kermis Uden

Geplaatst op vrijdag 12 juli 2024

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de Mega Kermis Uden zoals wegafsluitingen, omleidingsroutes en mogelijke calamiteiten via de website www.kermisuden.nl (Deze link gaat naar een andere website) of https://www.facebook.com/kermisuden/ (Deze link gaat naar een andere website). Ook vind je daar alles over de attracties en het programma.

Wegafsluitingen en omleidingen

Door de Mega Kermis Uden zijn er komende weken diverse wegafsluitingen en omleidingen rondom het centrum van Uden. De volgende straten en pleinen worden afgesloten op de aangegeven tijden:

  • Markt: van maandag 15 juli 15.00 uur tot maandag 29 juli 18.00 uur
  • Nieuwe Markt, Biggenstraat en Botermarkt: van maandag 15 juli 18.00 uur tot maandag 29 juli 18.00 uur
  • Mondriaanplein: van dinsdag 16 juli 18.00 uur tot maandag 29 juli 15.00 uur
  • Bevrijdingspark (alleen toegankelijk voor fietsers): van dinsdag 16 juli 9.00 uur tot maandag 19 juli 18.00 uur
  • Koopmanstraat: van vrijdag 19 juli tot en met zondag 28 juli afgesloten tijdens de openingstijden van de kermis, dus tussen 13.00 en 01.00 uur. Met borden wordt aangegeven hoe je kunt rijden. Tussen 01.00 en 13.00 is de Koopmanstraat open voor verkeer.

Parkeren

Bezoekers van het centrum kunnen parkeren in de parkeergarage Brabantplein en Promenade. Deze parkeergarages zijn met de kermis tot 01.00 uur in de nacht geopend. Gratis parkeren is mogelijk op de Losplaats en ook vlakbij het Bevrijdingspark zijn verschillende gratis parkeerplaatsen. Volg hiervoor de borden.

De winkels en horeca in het centrum zijn goed bereikbaar via de voetpaden. Kom je met de fiets naar het centrum? Parkeer deze dan op de daarvoor bestemde plaatsen in het centrum of de grote fietsenstalling bij het busstation en niet voor de winkelpanden.

Meer informatie over de bereikbaarheid is te vinden op www.kermisuden.nl/bereikbaarheid (Deze link gaat naar een andere website).

Verzette markten Uden vanwege kermis

Op maandag 22 en maandag 29 juli staat de weekmarkt in de Marktstraat en de Sint Janstraat. Deze straten zijn dan afgesloten voor verkeer tussen 03.00 uur en 16.00 uur. Je mag dan ook niet parkeren in deze straten. Op maandag 22 juli is er een speciale editie van de weekmarkt met standwerkersconcours en in de middag het draaiorgelfestijn Extra Vaganza.

De vrijdagmarkt verhuist op vrijdag 19 juli en vrijdag 26 juli naar de Marktstraat. Ook hier mag je dan niet parkeren. Voor het verkeer is die dag een omleidingsroute ingesteld.

De parkeergarage aan de Promenade blijft op marktdagen gewoon bereikbaar.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?