Impulsregeling NOVEX De Peel open

Geplaatst op vrijdag 9 augustus 2024

Op 3 juli 2024 is de Impulsregeling NOVEX De Peel opengesteld. Met de Impulsregeling steunt NOVEX De Peel samenwerkingsverbanden van ondernemers, inwoners en maatschappelijke organisaties die bijdragen aan het ‘Zich Ontwikkelend Perspectief' voor de Peel. Met een bijdrage van maximaal € 25.000,- wil NOVEX De Peel projecten een vliegende start geven.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een subsidie uit de Impulsregeling NOVEX De Peel (Deze link gaat naar een andere website) moet een initiatief aan een aantal voorwaarden voldoen. Bekijk de folder (PDF, 3.2 MB) en lees alle informatie en voorwaarden (Deze link gaat naar een andere website) voordat je een aanvraag indient.

De aanvragen worden beoordeeld op volgorde van binnenkomst. De ontvangstdatum van een volledige aanvraag geldt. Alle initiatieven die aan de voorwaarden voldoen, worden geaccepteerd tot het moment dat het subsidieplafond is bereikt.

Aanvragen

De eerste aanvraagperiode loopt tot en met 20 december 2024. De impulsregeling wordt namens de samenwerkende partners in de Peel uitgevoerd door RNOB (Deze link gaat naar een andere website). Samenwerkingsverbanden uit alle delen van de Peel (Zuidoost- en Noordoost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg) kunnen subsidie aanvragen voor hun initiatieven. In 2025 is een nieuwe mogelijkheid om een subsidie uit de impulsregeling aan te vragen. De tweede aanvraagperiode loopt van 7 januari tot 25 juni 2025.

Op de hoogte blijven?

Meer informatie over de Impulsregeling en andere ontwikkelingen van NOVEX De Peel kun je vinden op hun website (Deze link gaat naar een andere website). Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief (Deze link gaat naar een andere website).

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?